دنیای علمی ، آموزشی و سرگرمی

دنیای علمی ، آموزشی و سرگرمی

شما در بلاگ وبسایت دنیای علمی،آموزشی و سرگرمی هستید. می توانید تمامی مطالب را با کیفیت بهتر در وبسایت deas.ir مشاهده و مطالعه نمائید.
دنیای علمی ، آموزشی و سرگرمی

دنیای علمی ، آموزشی و سرگرمی

شما در بلاگ وبسایت دنیای علمی،آموزشی و سرگرمی هستید. می توانید تمامی مطالب را با کیفیت بهتر در وبسایت deas.ir مشاهده و مطالعه نمائید.

جزوه فصل هفتم ریاضی دهم

جزوه ای که در ادامه مشاهده میکنید ، جزوه ی کامل جزوه فصل هفتم ریاضی دهم رشته تجربی میباشد که توسط استاد لطفی نژاد تهیه و تالیف شده است و شامل توضیحات کاملی در مورد جزوه فصل هفتم ریاضی دهم رشته تجربی و همینطور درسنامه ، تست و نمونه سوالات مختلف میباشد.


برخی از قسمت های مطرح شده در این جزوه جزوه فصل 7 ریاضی دهم رشته تجربی به شرح زیر است:


احتمال یا اندازه گیری شانس:

آزمایش یا پدیده تصادفی:آزمایشی است که نتیجه آن معلوم نباشه فضای نمونه ای :مجموعه ای است که شامل تمام حالت های ممکن در یک آزمایش تصادفی باشه پیشامد تصادفی:هر نتیجه ممکن از فضای نمونه ای یعنی هر زیر مجموعه از فضای نمونه ای را یک پیشامد گویند.


جزوه فصل هفتم ریاضی دهم رشته تجربی به همراه نمونه سوالات مختلف ( استاد لطفی نژاد )



اگر تعداد فضای نمونه n(s)  باشد تعداد پیشامد ها یعنی تعداد زیر مجموعه های s برابراست با 2n(s)

پیشامد ها و برخی اعمال روی آنها

1. A ∪ B: این پیشامد زمانی رخ می دهد که هر کدا م از دو پیشامد به تنهایی یا با هم رخ دهند

(طبق شکل مندرج در فایل دانلود )

 

2. A ∩ B: این پیشامد زمانی رخ می دهد که هر دو پیشامد با هم رخ دهند.

(طبق شکل مندرج در فایل دانلود)

3.  A': این پیشامد زمانی رخ می دهد که پیشامد  Aرخ ندهد.(متمم      (

(طبق شکل مندرج در فایل دانلود)


  • نویسنده : بچه های همکلاسی
  • حجم فایل : 4.68 مگابایت
  • منبع : همکلاسی
  • تاریخ انتشار : 28 دی 1396

جزوه فصل ششم ریاضیات دهم

جزوه ای که در ادامه مشاهده میکنید ، جزوه ی کامل جزوه فصل ششم ریاضی دهم رشته تجربی میباشد که توسط استاد صمدی تهیه و تالیف شده است و شامل توضیحات کاملی در مورد جزوه فصل ششم ریاضی دهم رشته تجربی و همینطور درسنامه ، تست و نمونه سوالات مختلف میباشد.

برخی از قسمت های مطرح شده در این جزوه به شرح زیر است

 

ادامه مطلب ...

جزوه فصل پنجم ریاضی دهم

جزوه ای که در ادامه مشاهده میکنید، جزوه ی کامل فصل پنجم ریاضی دهم تجربی فصل تابع میباشد که توسط استاد میرموید تهیه و تالیف شده است و شامل توضیحات کاملی در مورد فصل پنجم ریاضی دهم تجربی تابع و همینطور درسنامه و نمونه سوالات مختلف میباشد.

برخی از قسمت های مطرح شده در این جزوه فصل 5 به شرح زیر است :



مفهوم تابع

بسیاری از پدیده ها در اطراف ما وجود دارند که به هم ارتباط دارند و به نوعی به هم وابسته اند. مثلا قیمت اجناسی که در یک فروشگاه به هر کالا نسبت داده می شود و یا نمره ای که در کارنامه به هر درس نسبت داده می شود.


جزوه فصل پنجم ریاضی دهم تجربی تابع ( استاد میرموید )


اگر دمای یک اتاق را از ساعت 9 تا 12 هر یک ساعت اندازه گیری و ثبت کنیم در این صورت یک ارتباط ایجاد کرده ایم :

این رابطه را به صورت زوج مرتب و نموارون هم میتوان نشان داد.

{(F= {(9,25),(10,24),(11,24),(12,26


در برخی از ارتباط هایی که از آنها نام بردیم برای هر عبارتی که چیز به آن وابسته است تنها یک عدد میتوان قرار داد و نمیتوان دو یا چند عدد به آن نسبت داد. مثلا در کارنامه برای هر درس فقط یک نمره نهایی وجود دارد و یک درس همزمان نمیتواند دو نمره داشته باشد. اما ممکن است دو درس متفاوت نمره های یکسانی داشته باشند. به چنین رابطه هایی "تابع" میگویند.

مثلا در رابطه ازدواج رسمی در ایران یک مرد حق دارد یک همسر داشته باشد و یا دو همسر مختلف داشته باشد. اما عکس این رابطه وجود نخواهد داشت.

رابطه رسمی ازدواج ایرانی یک رابطه تابع است. اگر مرد فقط یه همسر داشته باشدرابطه از نوع یک به یک خواهد بود یعنی زن و مرد فقط با همسر خود در ارتباط هستند.


  • نویسنده : میرموید
  • حجم فایل : 8.24 مگابایت
  • منبع : همکلاسی
  • تاریخ انتشار : 22 اسفند 1396

جزوه مذکور از منبع فوق گرفته شده است

جزوه فصل چهارم ریاضی دهم

راجع درسنامه فصل چهارم ریاضی دهم تجربی

جزوه ای که در ادامه مشاهده میکنید، جزوه ی کامل درسنامه فصل چهارم ریاضی دهم تجربی میباشد که توسط استاد هاشمی تهیه و تالیف شده است و شامل توضیحات کاملی در مورد درسنامه فصل چهارم ریاضی دهم تجربی و همینطور درسنامه ، نمونه سوالات مختلف میباشد.

  ادامه مطلب ...

دانلود درسنامه های ریاضیات پایه دهم

در این پست قصد داریم مجموعه ای طبقه بندی شده از جزوات و درسنامه های ریاضی پایه دهم برگرفته از سایت همکلاسی رو در اینجا در قالب یک پست قرار بدیم

دوستان کلاس دهمی منتظر جزوات و نمونه سوالات ببیشتری از سوی سایت ما باشند (:



درسنامه فصل اول ریاضیات دهمدرسنامه فصل دوم ریاضیات دهم
درسنامه فصل سوم ریاضیات دهمدرسنامه فصل چهارم ریاضیات دهم
درسنامه فصل پنجم ریاضیات دهمدرسنامه فصل ششم ریاضیات دهم
درسنامه فصل هفتم ریاضیات دهم


بقیه هم به مرور زمان قرار خواهد گرفت

جزوه فصل دوم ریاضی دهم

جزوه فصل دوم ریاضی دهم رشته تجربی

جزوه ای که در ادامه مشاهده میکنید، جزوه ی کامل فصل دوم ریاضی دهم رشته تجربی میباشد که توسط استاد صمدی تهیه و تالیف شده است و شامل توضیحات کاملی در مورد فصل دوم ریاضی دهم رشته تجربی و همینطور درسنامه، تست و نمونه سوالات مختلف میباشد.

  ادامه مطلب ...

جزوه کامل فصل سوم ریاضی دهم

توضیح درسنامه فصل سوم ریاضی دهم تجربی

جزوه ای که در ادامه مشاهده میکنید ، جزوه ی کامل درسنامه کامل فصل سوم ریاضی دهم تجربی میباشد که توسط استاد هاشمی تهیه و تالیف شده است و شامل توضیحات کاملی در مورد درسنامه کامل فصل سوم ریاضی دهم تجربی و همینطور درسنامه ، تست و نمونه سوالات مختلف می باشد.

  ادامه مطلب ...

دانلود جزوه فصل اول ریاضی دهم

جزوه ریاضی دهم فصل اول که تالیف استاد حبیب هاشمی که در این پست جهت دانلود آماده شده است  شامل توضیحات کامل فصل اول ریاضی دهم میباشد که آموزش فصل اول ریاضی دهم تجربی و هم ریاضی را به طور کامل شامل می شود و جزوه ای کامل که هم مناسب برای مدسه و هم مطالعه کنکور است را در اختیار دانش اموزان دهمی قرا میدهد . مطالب فصل اول ریاضی پایه دهم در مورد مجموعه ، الگو و دنباله توضیح می دهد . جزوه فصل اول ریاضی دهم شامل ویژیگی های زیر است : باز کردن مفاهیمی که در کتاب درسی به علت حجم کمتر توضیح داده شده است ، توضیح مطالب به صورت شاده و روان ،نکات مهمی که در کتاب درسی مطرح شده و یادگیری آن ها برای پاسخ دادن به سوالات کنکور سراسری ضروری می باشد ، مثال ها و نمونه سوالات حل شده متنوع در فصل اول ریاضی دهم باعث یادگیری کامل مطالب این فصل میشود . لذا توصیه می شود کلیه ی مطالب و سوالات این جزوه به طور کامل بررسی شود

   ادامه مطلب ...

زندگینامه امام زمان (عج)

امام مهدی کیست؟

امام مهدی کیست؟ وی یگانه فرزند امام عسکری علیه السلام یازدهمین امام شیعیان است. امام مهدی(عج) در سحرگاه نیمه شعبان 255 ق در سامرّا چشم به جهان گشود و پس از پنج سال زندگی تحت سرپرستی پدر، و مادر بزرگوارشان نرجس خاتون، در سال 260 ق به دنبال شهادت حضرت عسکری علیه السلام ـ همچون حضرت عیسی علیه السلام و حضرت یحیی علیه السلام که در سنین کودکی عهده دار نبوّت شده بودند ـ در پنج سالگی منصب امامت شیعیان را عهده دار شدند. آن بزرگوار پس از سپری شدن دوران غیبت با تشکیل حکومت عدل جهانی احکام الهی را در سرتاسر زمین حاکمیت خواهد بخشید.

میلاد نور

آخرین امام شیعیان در پانزدهم ماه شعبان 255 ق، علی رغم مراقبت های ویژه مأموران حکومت عباسی، در خانه امام عسکری علیه السلام چشم به جهان گشودند. تولد مخفیانه آن حضرت بی شباهت به تولد حضرت موسی علیه السلام و حضرت ابراهیم خلیل علیه السلام نیست. همان گونه که این دو پیامبر بزرگ الهی تحت شدیدترین تدابیر امنیتی فرعونیان و نمرودیان به اراده خداوند و به سلامت در کنار کاخ فرعون و نمرود متولّد شدند، حضرت مهدی(عج) نیز در حالی که جاسوسان و مأموران خلیفه عباسی تمام وقایع خانه امام یازدهم علیه السلام را زیر نظر داشتند، در کمال امنیت و بدون آن که دشمنان بویی ببرند، در سحرگاه روز جمعه نیمه شعبان قدم به جهان هستی گذاشتند.

سیمای مهدی(عج)

پیامبر اکرم(ص) و ائمه اطهار علیهم السلام هر کدام در سخنان خود به اوصاف امام مهدی(عج) اشاره کرده اند. حضرت امام رضا علیه السلام در توصیف ویژگی های چهره و سجایای اخلاقی و ویژگی های برجسته آن حضرت می فرمایند: «قائم آل محمد(عج) هاله هایی از نور چهره زیبای او را احاطه کرده است رفتار معتدل و چهره شادابی دارد. از نظر ویژگی های جسمی شبیه ترین فرد به رسول خدا(ص) است. نشانه خاصّ او آن است که گرچه عمر بسیار طولانی دارد، ولی از سیمای جوانی برخوردار است؛ تا آن جا که هر بیننده ای او را چهل ساله یا کمتر تصور می کند. از دیگر نشانه های او آن است که تا زمان مرگ با وجود گذشت زمان بسیار طولانی هرگز نشان پیری در چهره او دیده نخواهد شد».

حجت خدا

روزی عثمان بن سعید بن عمری به همراه حدود چهل نفر از بزرگان شیعه به حضور امام عسکری علیه السلام رسیدند تا درباره جانشین آن حضرت سؤال کنند و در آینده از ایجاد اختلاف در مسئله امامت جلوگیری کنند. راوی می گوید: وقتی عثمان بن سعید به حضرت عسکری علیه السلام گفت: آمده ایم تا درباره مطلب مهمی که شما به آن آگاه ترید از شما سؤال کنیم، حضرت عسکری علیه السلام فرمودند: بنشین عثمان. پس از ساعتی امام علیه السلام فرمودند: آیا می خواهید بگویم به چه منظوری آمده اید؟ همه گفتند: ای فرزند رسول خدا، بفرمایید. آنگاه حضرت فرمودند: آمده اید تا درباره حجت خدا و امام پس از من بپرسید. همه گفتند: آری. در این لحظه ناگهان پسری که چهره درخشانی چون ماه داشت و از هر حیث به امام عسکری علیه السلام شبیه بود وارد شد. حضرت فرمودند: بعد از من پیشوای شما و جانشینم این فرزند من است. مواظب باشید پس از من در دین دچار آشفتگی نشوید...

دوران زندگی



دوران زندگی امام زمان(عج) به چهار دوره تقسیم می شود:

1 ـ از تولد تا غیبت: حضرت مهدی(عج) پس از تولد حدود پنج سال تحت سرپرستی پدر بزرگوارشان امام عسکری علیه السلام به صورت نیمه مخفی زندگی کردند. یکی از کارهای بسیار مهمی که حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در این دوره انجام دادند این بود که امام مهدی(عج) را به بزرگان شیعه معرفی کردند تا در آینده در مسئله امامت دچار اختلاف نشوند.

2 ـ غیبت صغری: پس از شهادت حضرت امام حسن عسکری علیه السلام در سال 260 ق دوره غیبت صغری آغاز شد و تا سال 329 ق ادامه پیدا کرد. در این دوره حضرت مهدی(عج) از طریق چهار نائب به ادامه امور مردم می پرداختند.

3 ـ دوره غیبت کبری: این دوران از سال 329 ق شروع شد و تا زمانی که خداوند مصلحت بدانند ادامه خواهد داشت در این دوره پاسخ به پرسش ها و احکام مردم بر عهده نایبان عام آن حضرت است و حضرت نایب خاصی برای این دوره معرفی نکرده اند.

4 ـ دوره حکومت: پس از ظهور، امام زمان(عج) بر اساس احکام اسلام حکومت واحد جهانی تشکیل خواهند داد که در سایه آن سرتاسر عالم پر از عدل و داد خواهد شد.